Professionele nagelstyling


Ga In Style en laat je nagels schitteren ... Nagelbijtarrangement


 


Het doel hiervan is om regelmatig contact te houden met de klant, waardoor deze de zogenaamde “stok achter de deur heeft “ heeft om van het nagelbijten af te komen!


In dit arrangement zit inbegrepen:


  *** 1ste bezoek***


Tijdens het eerste bezoek bekijk ik u nagels en zeg ik welke behandeling voor u het beste zal zijn. U krijgt een hele nieuwe set en de nagels worden zo kort mogelijk gehouden. Het is belangrijk dat u thuis de adviezen opvolgt en u nagels 2 x per dag insmeert met nagelriemolie! 


***2de bezoek***


Dat is dan een week later en krijgt u een controle op u nagels, eventuele reparaties worden gratis verholpen. Ook kijken en bespreken we of het gelukt is om van de nagels af te blijven!


*** 3de bezoek***


We zijn dan 2 weken verder en u krijgt een nabehandeling, alles word weer netjes gemaakt en de nagels worden weer mooi in model gebracht! U blijft ondertussen netjes u nagels thuis verzorgen en de nagelriemolie gebruiken. Er word nu een afspraak gemaakt voor over 2 weken, zodat we kunnen kijken of u van de nagels af kunt blijven.


***4de bezoek***


Er zijn nu alweer 4 weken voorbij en de nagels hebben nu lekker kunnen groeien. Ook bent u nu gewend geraakt aan de nagels. We maken de nagels weer in orde met een nabehandeling en het in model brengen. En er word weer een afspraak gemaakt voor over 2 weken!


***5de bezoek***


We zijn dan alweer 6 weken verder met de nagels en u eigen nagels zijn dan al zo gegroeid dat ze weer zichtbaar zijn. Ik maak de nagels weer netjes met een nabehandeling en u blijft trouw doorgaan met de nagelriemolie. Bij dit bezoek word er een afspraak gemaakt voor over 3 weken!


En dat is dan tevens het laatste bezoek van het arrangement!


 ***6de bezoek***


We zijn alles bij elkaar dan 9 weken verder. We bespreken samen het resultaat en of u het nagelbijten heeft afgeleerd. U kunt nu kiezen uit 3 mogelijkheden!


Keuze 1

Het verwijderen van de acrylnagels. Maar dan is het wel belangrijk dat u zeker weet dat u van u nagels afblijft. Er worden geen afspraken meer gemaakt.


Keuze 2

Een nabehandeling van de nagels en een nieuwe afspraak maken voor om de 3 a 4 weken tegen het normale tarief.


Keuze 3

Het verwijderen van de oude acrylnagels en een complete nieuwe set naar keuze of een versteviging van de eigen nagels! Het verwijderen is dan gratis, voor de nieuwe set of versteviging betaald u het gewone tarief.


U mag tussen alle behandelingen door altijd bellen of SMS/appen als er iets met een van de nagels is gebeurd, zodat het zo snel mogelijk opgelost kan worden en u niet in de gelegenheid komt om te gaan bijten! Dit zit bij de prijs in begrepen mits het op een normale manier is gebeurd, zie ik dat u niet goed met de nagels omgaat dan vervalt de garantie en betaald u per nagel.


Bij dit arrangement zit een vijl, nagelriemolie en seduction home manicure. zo kunt u de nagels goed verzorgen.


Wilt u een keer een French manicure, Babyboom, Color gellak of glitter op de nagels tijdens het arrangement kan dat natuurlijk tegen een kleine meerprijs.


Indien u besluit om het arrangement niet af te maken, geef ik geen geld terug.


Mocht u een afspraak vergeten reken ik €20.


Het nagelbijtarrangement bedraagt €200